Regal Components introducerar stolt

SenseAI RSL51 cylindergivare

SenseAI RSL51- Ny intelligent cylindergivare med AI-teknologi

Regal Components är stolt över att presentera det senaste framsteget inom givarteknologi: SenseAI RSL51 cylindergivare. Som det nyaste tillskottet till den uppskattade Regasense®-familjen utmärker sig SenseAI RSL51 med dess beröringsfria, inbyggda design, perfekt för integration i cylindrar med mindre diametrar. Denna designfilosofi gäller för hela Regasense® kompakta givarsortiment, vilket framhäver lång livslängd och säkerhet.

Välkommen till framtiden, där precision inte bara är en mätning; det är intelligent integration. Regal Components revolutionerar givarteknologin med den nya SenseAI-plattformen och RSL51:s förmåga att hantera olika magnetiska variationer.

Algoritm genom maskininlärning: Ett steg framåt för magnetdetektering

SenseAI RSL51 är utvecklad med en innovativ maskininlärningsalgoritm som förbättrar noggrannheten av avkänningen av magnetpositionen och representerar den mest innovativa givaren inom Regal Components portfölj. Dess patenterade design maximerar avståndet mellan de integrerade sensorelementen, minimerar komponentanvändningen och ökar resurseffektiviteten – samtidigt som risken för fel minimeras.

Avancerad inbyggd programvara för precisionsövervakning

SenseAI RSL51 har avancerad inbäddad programvara som kan identifiera och varna för eventuella avvikelser utanför det förväntade intervallet i sensordata. Denna beröringsfria givare inkluderar all nödvändig elektronik, vilket eliminerar behovet av ytterligare eller externa elektroniska enheter.

Med beprövade standardkomponenter säkerställer SenseAI RSL51 tillförlitlig tillgänglighet och kompatibilitet med framtida utvecklingar. Mekanisk bakåtkompatibel med Regal Components tidigare givarserier, ger en verifiering av dess flexibla design.

Tack vare avancerad teknik ger SenseAI RSL51 dess robusthet, snabba respons och flexibilitet. Dess beröringsfria kompakta design har färre komponenter, vilket sparar resurser och säkerställer hög tillförlitlighet. Upplev nästa nivå av precision – ett steg mot perfektion.

Robust och flexibel: Fördelen med beprövad Halleffektteknologi

Tack vare dess AI-innovativa design och basering på Halleffektteknologi, erbjuder SenseAI RSL51 robusthet, hög tillförlitlighet, snabba svarstider och anpassningsförmåga till olika applikationer inom marin, jordbruk, skogsbruk och anläggningsutrustning.

SenseAI RSL51 Product Images Regal Components

Firar svensk innovation

Givaren har utvecklats med över 30 års samlad erfarenhet av design av cylindergivare. SenseAI RSL51 är internationellt teknologiskt patenterad och tillverkas i Sverige. Givaren är inte bara en produkt utvecklad genom utmärkt ingenjörskunnande utan också en symbol för svensk innovation.

SenseAI, vårt nyaste varumärke, representerar en plattform som integrerar produkter fyllda av avancerad AI-teknik. RSL51-cylindergivaren är ett lysande exempel på denna fusion av AI och praktisk design.

SenseAI RSL51:s huvudegenskaper

  • Beröringsfri teknik
  • AI-inbäddad programvara
  • Kompakt design
  • Lätt att installera
  • Tillverkad i Sverige
Olle Lindkvist Sales Positions Sensors Regal Components

Kontakt

Olle Lindkvist
Säljare Lägesgivare
olle.lindkvist@regal.se
+46 (0)18 65 70 05

SenseAI RSL51 Cylinder Sensor Product Image

30 års erfarenhet av lägesgivare

Vi på Regal Components har över 30 års erfarenhet av lägesgivare i olika former. Vi erbjuder produkt- och systemlösningar inom sensorer och givare samt elektriska drivsystem och hjälper maskintillverkare att hitta rätt lösning och rätt kombination av anpassade produkter.

Utforska vidare

För mer information om SenseAI RSL51 cylindergivare och övriga Regasense®-givare, besök länkarna nedan och kontakta oss.

SenseAI RSL51 produktsida     Cylindergivare överblick     Regasense® varumärke

Ladda ned pressmeddelandet om SenseAI RSL51 cylindergivare.

Följ oss på Linkedin för våra allra senaste nyheterna!