Givare och drivsystem

Vi strävar efter enkelhet med smartare tekniska lösningar inom sensorer och givare samt system för e-mobilitet.

Nyhet!

SenseAI RSL51 cylindergivare

En intelligent cylindergivare med AI-teknologi.
Läs mer

Enkelhet med smartare tekniska lösningar

Med egen produktutveckling och produktion levererar vi givare och sensorprodukter samt elektriska drivsystem till maskin- och fordonstillverkare över hela världen.

Läs mer

Du ser sällan våra produkter, de arbetar i det gömda, inbyggda i maskiner och fordon.

Våra kunder är OEM maskinbyggare, och med egen utvecklingsavdelning och produktionsanläggning levererar vi sensorsystem och elektriska drivsystem till maskin- och fordonstillverkare över hela världen. Vi utvecklar helt kundunika lösningar där det behövs men har även ett utbud av standardprodukter, och hela spannet däremellan. Rätt sak på rätt plats.

Vi har våra lokaler i Uppsala och försäljning, inköp och administration finns i samma lokaler som utveckling och produktion vilket ger nära samarbete och tät kommunikation.

 

Batteri elektriska drivsystem och industriella elmotorer.

Läs mer

Linjärgivare och cylindergivare, vinkelgivare och encoder.

Läs mer

Givare och brytare för tryck, temperatur och nivåmätning.

Läs mer

Regasense®

Regasense® är varumärket för Regal Components egna lägesgivare. Regasense® är mest känt för cylindergivare med kompakt design, men linjärgivare och vinkelgivare är också en del av produktutbudet. Med produktutveckling och produktion i egna lokaler har vi kunskapen och förmågan att utveckla och tillverka kundanpassade givare.

Regamotion®

Regamotion® är varumärket där vi samlar våra system och lösningar för e-mobilitet. Regamotion® har lösningar för elektrisk framdrift, hybridsystem och batteridrivna elektrohydauliska system. Systemen används i maskiner och fordon inom materialhantering, skogs- och jordbruk, anläggningsmaskiner och andra typer av elektriska fordon. Våra kunder tillverkar ofta arbetsfordon för krävande miljöer, därför arbetar vi bara med produkter som är utvecklade för denna typ av användning.

Trafag

Regal har representerat Trafag AG i Sverige i över 10 år. Trafag AG är ett Schweiziskt bolag och en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa givare och brytare för övervakning av tryck, temperatur och SF6-gas.

T-T Electric

Regal är T-T Electrics representant i Skandinavien. T-T Electric är en välkänd tillverkare av industriella DC-motorer och AC-motorer. T-T Electric grundades 1894 och är en av de mest erfarna och etablerade experterna på industriella motorer. Flexibla lösningar med korta ledtider är deras styrkor.

Om Regal Components

Vi strävar efter enkelhet med smartare tekniska lösningar inom sensorer och givare samt system för e-mobilitet.

Våra produkter arbetar i det gömda, inbyggda i maskiner och fordon. Vår teknik finns i applikationer som ska klara tuffa utmaningar varje dag under många år. De används ofta utomhus i alla väder och under alla årstider, de ska vara säkra, produktiva, användarvänliga och självklart ekonomiskt lönsamma för alla parter. En utmaning vi gärna tar oss an.

1 m +

Sålda produkter

2000+

Kunder

50+

Länder

1992

Grundat

Låt oss hjälpa dig

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?

Kontakta oss och få experthjälp med att välja rätt lösning för dina behov.