Regal Components varumärken

Våra varumärken

Vi strävar efter enkelhet med smartare tekniska lösningar inom sensorer och givare samt system för e-mobilitet.

Våra lösningar är kategoriserade i våra egna varumärken Regasense® och Regamotion® samt våra partners Trafag and T-T Electric.

Enkelhet med smartare tekniska lösningar

Vi strävar efter enkelhet med smartare tekniska lösningar inom sensorer och givare samt system för e-mobilitet.

Våra produkter arbetar i det gömda, inbyggda i maskiner och fordon. Vår teknik finns i applikationer som ska klara tuffa utmaningar varje dag under många år. De används ofta utomhus i alla väder och under alla årstider, de ska vara säkra, produktiva, användarvänliga och självklart ekonomiskt lönsamma för alla parter. En utmaning vi gärna tar oss an.

Regal Components varumärken

Regasense®

Regasense® är varumärket för Regal Components egentillverkade cylindergivare. Regasense® produktutbud har utökats genom åren.

Med produktutveckling och produktion i egna lokaler har vi kunskapen och förmågan att utveckla och tillverka kundanpassade givare.

Regamotion®

Regamotion® är varumärket där vi samlar våra system och lösningar för e-mobilitet.

Regamotion® har lösningar för elektrisk framdrift, hybridsystem och batteridrivna elektrohydauliska system. Systemen används i maskiner och fordon inom materialhantering, skogs- och jordbruk, anläggningsmaskiner och andra typer av elektriska fordon. Våra kunder tillverkar ofta arbetsfordon för krävande miljöer, därför arbetar vi bara med produkter som är utvecklade för denna typ av användning.

Trafag

Regal Components har varit representerat Trafag AG i Sverige i över 10 år. Trafag AG är ett Schweiziskt bolag och en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa givare och brytare för övervakning av tryck, temperatur och SF6-gas.

T-T Electric

Regal Components är T-T Electrics representant i Skandinavien. T-T Electric är en välkänd tillverkare av industriella DC-motorer och AC-motorer. T-T Electric grundades 1894 och är en av de mest erfarna och etablerade experterna på industriella motorer. Flexibla lösningar med korta ledtider är deras styrkor.

1 m +

Sålda produkter

2000+

Kunder

50+

Länder

1992

Grundat

Låt oss hjälpa dig

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?

Vi kan utveckla kundanpassade lösningar, eller hitta en standardprodukt som passar, och hela spannet däremellan. Kontakta oss och få experthjälp med att välja rätt lösning för dina behov.