Regal Components varumärken

T-T Electric - industriella motorer

Grundat 1894 gör T-T Electric till en av de mest erfarna och väletablerade experterna på industriella motorer.

Vi strävar efter enkelhet med smartare tekniska lösningar inom sensorer och givare samt system för e-mobilitet.

Våra produkter arbetar i det gömda, inbyggda i maskiner och fordon. Vår teknik finns i applikationer som ska klara tuffa utmaningar varje dag under många år. De används ofta utomhus i alla väder och under alla årstider, de ska vara säkra, produktiva, användarvänliga och självklart ekonomiskt lönsamma för alla parter. En utmaning vi gärna tar oss an.

T-T Electric

T-T Electric är en välkänd tillverkare av industriella likströmsmotorer och växelströmsmotorer. Grundat 1894 gör T-T Electric till en av de mest erfarna och väletablerade experterna på industriella motorer och står för hög kvalitet och flexibilitet med korta leveranstider.

Samarbetet mellan T-T Electric och Regal Components startade innan Regal Components AB grundades. Vår grundare Anders Jonsson började jobba med T-T Electrics likströmsmotorer 1976, då känt under varumärket Thrige-Titan och en del av ASEA. 1982 grundades svenska Thrige-Titan som eget bolag av Anders Jonsson och 1998 gick svenska Thrige-Titan ihop med Regal Components AB, och Regal Components äger fortfarande varumärket TT Thrige Electric i Sverige. Vår långa erfarenhet av DC-motorer gör oss till en av de få experterna som fortfarande är aktiva inom industriella likströmsmotorer.

DC-motorerna kan anpassas för att ersätta äldre motorer från de flesta andra varumärken så som ASEA DC-motorer och ABB motorer, Siemens DC-motorer etc. Det finns också ett utbud av standardmotorer som kan levereras direkt från lager.

Regal Components varumärken

1 m +

Sålda produkter

2000+

Kunder

50+

Länder

1992

Grundat

Låt oss hjälpa dig

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?

Vi kan utveckla kundanpassade lösningar, eller hitta en standardprodukt som passar, och hela spannet däremellan. Kontakta oss och få experthjälp med att välja rätt lösning för dina behov.