Regal Components varumärken

Trafag AG

Regal Components är sedan mer än ett decennium representant för Trafag AG i Sverige.

Vi strävar efter enkelhet med smartare tekniska lösningar inom sensorer och givare samt system för e-mobilitet.

Våra produkter arbetar i det gömda, inbyggda i maskiner och fordon. Vår teknik finns i applikationer som ska klara tuffa utmaningar varje dag under många år. De används ofta utomhus i alla väder och under alla årstider, de ska vara säkra, produktiva, användarvänliga och självklart ekonomiskt lönsamma för alla parter. En utmaning vi gärna tar oss an.

Trafag

Regal Components är sedan mer än ett decennium representant för Trafag AG i Sverige. Trafag AG är ett schweiziskt företag och en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa givare och brytare för tryck, temperatur och SF6 gas.

Produkterna är utvecklade och tillverkas för att uppfylla kraven för de mest extrema miljöer. Rigorös kvalitetssäkring enligt ISO 9001 med moderna produktionslokaler med renrumskvalitet samt strikt övervakade produktionsförfaranden gör Trafag till en tillverkare av mycket högkvalitiva produkter.

Trafag har ett brett utbud av produkter lämpliga för hydraulik, vattenrening, testbänkar, mobilhydraulik, gasövervakning mm. Samt typgodkända produkter för skeppsbyggnad, järnväg och EX-miljöer.

Regal Components varumärken

1 m +

Sålda produkter

2000+

Kunder

50+

Länder

1992

Grundat

Låt oss hjälpa dig

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?

Vi kan utveckla kundanpassade lösningar, eller hitta en standardprodukt som passar, och hela spannet däremellan. Kontakta oss och få experthjälp med att välja rätt lösning för dina behov.