Regal varumärken

Regamotion®

Regamotion® är varumärket under vilket vi samlar alla våra produkter och system för e-mobilitet.

Vi strävar efter enkelhet med smartare tekniska lösningar inom sensorer och givare samt system för e-mobilitet.

Våra produkter arbetar i det gömda, inbyggda i maskiner och fordon. Vår teknik finns i applikationer som ska klara tuffa utmaningar varje dag under många år. De används ofta utomhus i alla väder och under alla årstider, de ska vara säkra, produktiva, användarvänliga och självklart ekonomiskt lönsamma för alla parter. En utmaning vi gärna tar oss an.

Regamotion®

Regamotion® är varumärket under vilket vi samlar alla våra produkter och system för e-mobilitet. Applikationerna rör sig ofta om materialhantering, jord- och skogsbruk, entreprenadmaskiner och mindre elfordon. Våra kunder tillverkar ofta industriella fordon som används i krävande miljöer varför vi endast jobbar med produkter som är utformade och väl beprövade för just denna typ av användning.

Regal har arbetat med elektriska drivsystem för industriella fordon i över 30 år. Genom detta har vi byggt upp kunskap och erfarenhet som hjälper oss att snabbt förstå tekniska utmaningar och behov. Ofta kan vi hjälpa våra kunder att undvika fallgropar i utvecklingen som är svåra att förutse.

 

Regamotion® erbjuder e-mobilitets lösningar för full elektrisk drift, hybridsystem och batteridriven elektrohydraulik.

Full elektrisk drift används ofta i olika former av autonoma eller fjärrstyrda fordon så som AGV’er, jordbruksmaskiner och anläggningsmaskiner. Den traditionella användningen av drivverk i AGV’er för inomhus drift är en del av Regamotion® och vi arbetar även med nya generationens elektriska maskiner och fordon för utomhus drift.

Mild hybrid, som även kallas Power assist hybrids adderar sömnlöst elektriskt kraft till förbränningsmotorn. Genom att använda Power assist hybrid kan man använda en mindre dieselmotor för kontinuerlig drift med lägre last och addera elektrisk kraft för effekttoppar. En perfekt lösning för industriella fordon med intermittent drift.

Batteridriven elektrohydraulik är en annan hybridlösning, många industriella fordon har hydrauliska system ombord t ex mobilkranar. Istället för att använda dieselmotorn att driva hydrauliken kan Regamotion® erbjuda kompletta system för elektrohydraulisk drift ”e-PTO”.

1 m +

Sålda produkter

2000+

Kunder

50+

Länder

1992

Grundat

Låt oss hjälpa dig

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?

Vi kan utveckla kundanpassade lösningar, eller hitta en standardprodukt som passar, och hela spannet däremellan. Kontakta oss och få experthjälp med att välja rätt lösning för dina behov.