Regal Components varumärken

Vårt varumärke Regasense®

Regasense® är varumärket för Regal Components cylindergivare.

Enkelhet med smartare tekniska lösningar

Vi strävar efter enkelhet med smartare tekniska lösningar inom sensorer och givare samt system för e-mobilitet.

Våra produkter arbetar i det gömda, inbyggda i maskiner och fordon. Vår teknik finns i applikationer som ska klara tuffa utmaningar varje dag under många år. De används ofta utomhus i alla väder och under alla årstider, de ska vara säkra, produktiva, användarvänliga och självklart ekonomiskt lönsamma för alla parter. En utmaning vi gärna tar oss an.

Regasense® cylindergivare

Regasense® är varumärket för Regal Components egna utvecklade cylindergivare. Det började med potentiometriska cylindergivare på 1980-talet, och de första två generationerna PS6100 och PS6200 är inte längre i produktion. Men den tredje generationen, PS6300, är fortfarande en populär produkt och produktionen ser inte ut att sakta ner. Sedan dess har flera cylindergivare utvecklats och lagts till produktportföljen.

Du hittar Regasense®-cylindergivare på vår produkt-översiktssida, men många givare har utvecklats som kundunika produkter. Med produktutveckling och produktion i egna lokaler har vi förmågan att utveckla och tillverka kundunika givare för serieproduktion.

 

Rätt teknik på rätt plats

Våra givare är baserade på olika teknologier beroende på avsedd användning.

Potentiometrar med konduktivplast är en kostnadseffektiv och enkel teknologi. Potentiometrar är lämpliga för kostnadskänsliga produkter eller i applikationer där andra elektroniska produkter inte fungerar, t ex vid mycket höga temperaturer. De är även enkla att installera och använda. Potentiometrar finns i form av cylindergivare, linjärgivare och vinkelgivare.

Halleffekt är vanligt förekommande i både vinkelgivare och linjärgivare. Halleffektgivare är mycket mångsidiga och robusta, de kan användas nästan överallt och är vanliga i olika typer av fordon t ex skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, truckar mm. Många av våra kundunika givare är baserade på halleffekt och de finns med ett brett spektrum av elektroniska och mekaniska egenskaper.

I cylindergivare används även induktiv och magnetostriktiv teknologi. Induktiva cylindergivare har en kompakt design med små dödzoner, det betyder att den totala mekaniska längden är nära den aktiva elektriska slaglängden och givarstaven har ett stort temperaturspann mellan 40°C och 155°C. Magnetostriktiva givare finns med ett brett spann av mekaniska och elektriska egenskaper, de har mycket lång livslängd och utmärkt mätnoggrannhet.

Regal Components varumärken

1 m +

Sålda produkter

2000+

Kunder

50+

Länder

1992

Grundat

Låt oss hjälpa dig

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?

Vi kan utveckla kundanpassade lösningar, eller hitta en standardprodukt som passar, och hela spannet däremellan. Kontakta oss och få experthjälp med att välja rätt lösning för dina behov.