Regal Components breddar inom mobil kraftelektronik

Inmotion Technologies är ett unikt svenskt företag som utvecklar motorstyrningar speciellt avsedda för mobilt bruk och tuffa miljöer. Deras produkter används världen över av många av de största fordonsbyggarna för el- och hybriddrift i materialhanteringsfordon, bussar, lastbilar och andra tunga fordon. Motorstyrningarna uppfyller stränga krav på kvalitet, funktionalitet och prestanda

33

Produkterna ACS och APS, är anpassade för batteridrift (24-80VDC) och hanterar både induktionsmotorer och permanentmagnetmotorer (PMAC eller BLDC) med effekter upp till 50kVA. Uppstartstiden för ett projekt kan minimeras tack vare så kallad auto-tuning där alla nödvändiga motorparametrar tas fram automatiskt.

Motorstyrningarna kan fungera antingen som CANopen-slavar (j1939 som tillval) eller styras direkt via I/O beroende på användarens önskemål. Tack vare väl utbyggt I/O kan motorstyrningarna även interagera med olika typer av givare och don, så som joystickar, pedaler, hydraulventiler och kontaktorer.

På Regal har vi ett stort kunnande inom olika typer av fordonsintegrering, CANopen-anpassning och skräddarsydd applikationsutveckling. Oavsett om det rör sig om framdrift, servostyrning, generatordrift eller mobil hydraulik har Regal kunskapen och produkterna för att leverera en komplett lösning.