Ömsesidigt erkännande marint certifikat för ECTN 8477

Tryckgivaren ECTN 8477 är certifierad för marina applikationer av DNV-GL med EU RO typgodkännande för ömsesidigt erkännande. Detta certifikat erkänns av alla större klassificeringsföreningar: ABS, BV, CCS, CRS, IRS, KR, LR, ClassNk, PRS, RINA & RS.

ECTN 8477 med dess tjockfilm på keramik sensor är en mycket mångsidig tryckgivare med mätområde från 0… 100 mbar upp till 0… 250 bar, relativ eller absolut sensor och ett antal korrosionsbeständiga material att välja mellan, inklusive AISI316L, Duplex stål 1,4462 och titan.

Den kompletterar våra marina tryckgivare och rekommenderas särskilt för låga tryck under 2,5 bar ner till 100 mbar, för frätande medier som havsvatten och för alla absoluta versioner. Med sin valfria frontmembran processanslutning, har den en idealisk passform för applikationer med potentiellt igensatt media.

Med alla dessa alternativ och funktioner är ECTN 8477 en utmärkt produkt för batlastvatten reningssystem – och nu med certifikatet för ömsesidigt erkännande globalt accepterat av alla stora klassificeringssällskap.

Lösningar för marina applikationer

Certifierad för marina applikationer av DNV-GL med EU RO godkännande för ömsesidigt erkännande.

Kontakta oss om du har ytterligare frågor.