40

Ny ledning i Regal

I år fyller Regal Components 25 år. “Åren går fort när man har roligt”, säger Anders Jonsson, ägare och avgående VD. “Vi har jobbat med många fantastiska projekt och intressanta applikationer och fått vara en del av kunders nyutveckling som leverantör av sensorer och motorlösningar.”

“Nu startar Regal 2.0, en ny etapp av vår resa, med fantastiska möjligheter som blir intressant att följa.”, säger Anders.

Anders lämnar nu över VD-rollen till Sofia Löfstrand. Hon har varit verksam i bolaget sedan 2014 och ansvarat för försäljning och marknadsföring inom företagets sensordivision. Sofia har tidigare arbetat internationellt och i ledande befattningar inom bl a gruvindustrin.

I samband med Sofia Löfstrands utnämning lämnar den Anders Jonsson sin position som VD efter 25 års framgångsrikt arbete. Han kommer att fortsätta arbeta i bolagets styrelse.

Sofias tidigare uppgifter inom försäljning tas nu över av Olle Lindkvist som även kommer att ansvara för marknadsföring av bolaget.

 

Om Regal Components.

Regal Components AB grundades i vår nuvarande form i Uppsala 1992 och fokuserade då främst på linjärgivare för hydrauliska cylindrar, detta var starten för Regal-givaren. Sedan dess har Regal vuxit till ett av norra Europas ledande företag inom positionskontroll och verksamheten inkluderar idag även processkontroll och en motordivision. Regal har lång erfarenhet inom branschen och har genom åren samlat en stor kunskap om produkterna och dess applikationer.

I egna lokaler bedrivs idag verksamhet inom försäljning, utveckling, produktion och lager. Vi strävar efter att alltid ligga i frontlinjen gällande ny teknologi samt leverera rätt lösning till er applikation. Som en del i vår ständiga utveckling har vi ett nära samarbete med universitet och ett stort internationellt nätverk. År 2012 flyttade vi till nya och större lokaler för att låta verksamheten växa och möta framtidens möjligheter.

Kvalitet präglar vår verksamhet, inte bara produkterna utan hela vårt sätt att arbeta. Regal är ISO 9001:2015 certifierade, likaså våra huvudleverantörer. Kundens kvalitetskrav står alltid i fokus i vårt dagliga arbete.