Anders Jonsson and Pär Gustafsson Regal Components AB

Ny VD hos Regal Components

Vi är glada över att officiellt kunna meddela att Pär Gustafsson har utsetts till ny verkställande direktör för Regal Components AB. Han tillträder sin tjänst den 7 augusti 2024.

Pär Gustafsson kommer närmast från Scandiflash AB där han som VD under de senaste fem åren spelat en central och avgörande roll i omvandlingen av företaget till en modern och effektiv organisation med god lönsamhet. Med en bakgrund inom företagsledning och produktutveckling tillför Pär en mängd kunskap och erfarenhet till bordet. Han har tidigare arbetat i olika roller som VD, utvecklingschef samt säljare.

Utöver denna spännande nyhet vill vi också meddela att Anders Jonsson, vår tidigare VD, kommer att fortsätta sitt engagemang i företaget som styrelseledamot. Hans djupa branschkunskap och erfarenhet kommer att vara ovärderliga när vi fortsätter vår tillväxt och utveckling.

Med Pär Gustafsson vid rodret och Anders Jonssons fortsatta stöd är vi övertygade om att Regal Components kommer att fortsätta att frodas och nå ännu större framgångar i framtiden.

Vi gratulerar Pär till hans nya roll och uttrycker vår djupa tacksamhet till Anders för hans långa och ovärderliga insatser för företaget. Framtiden ser ljus ut för Regal Components under vår nya ledning och fortsatt stöd av vår uppskattade tidigare VD.

För ytterligare information, kontakta oss:

info@regal.se
+46 (0)18 65 70 00

Ladda ned pressmeddelandet: Ny VD hos Regal Components